20-03-11

TT Hamont 20/03/2011

Voila, de laatste van de winter is een feit. Mooie toertocht met leuke singletracks, toch zwaarder dan verwacht, niet door hoogtemeters uiteraard maar de ondergrond lag er vrij zompig bij.

Klein groepje van 6 man, de rest van de 4UMbikers zaten al in Sart-Tilman, zij hebben alle kansen gemist op de prachtige prijzen die verloot werden onder de winterbikers. Wij daarentegen hebben weliswaar de grote prijzen gemist, maar hebben toch fietssokken én vodden om de ketting mee zuiver te maken gewonnen!

Alles werd door de organisatie in goede banen geleid, zeker met de hulp van Brockie. Bij de bewaakte fietsstand gaf hij de gouden tip (na het afgeven van zijn nummerke): 'Die daar! Tegen de rekken!' Ge moet weten dat de fietsstand VOL stond met nadarhekken en dat er geen één bike ergens anders tegen gezet werd... De man van de organisatie draaide zich nochtans na de info van Brockie resoluut om, maar hield zich toen ineens in... Hij wist niet meer waar naartoe. Ik proestte het uit van het lachen en dat was genoeg om de man én Davy te laten beseffen wat hij juist gezegd had! Hahaha! On-be-taal-baar. (allee, 3 euro was het met de korting er van afKnipogen)

Het zonneke was van de partij, prachtig bikeweer natuurlijk en Erik besloot op één van de singletracks zoveel gas te geven om ons 'er van af te rijden'. Was hem toch niet door iedereen gegund, 4 van de 6 beten zich in zijn wiel en gaven hem gene meter. Daarna nog een demarrage op de tarmac van ondergetekende, evenzeer zonder succes...

Een extra lange après met -vooral voor Roger (door zijn droom van de voorbije nacht)- een opwindende bediening van de Westmalle met de vingers IN het schuim!

Laat de zomer maar beginnen! (Maar ik ga nu eerst een weekje skiënTong uitsteken)

 

.:GeeCee:.

 

DSCF1635.jpg

DSCF1636.jpg

DSCF1637.jpg

DSCF1638.jpg

DSCF1639.jpg

DSCF1651.jpg

DSCF1652.jpg

TT-Hamont.-004.jpg

TT-Hamont.-001.jpg

TT-Hamont.-002.jpg

TT-Hamont.-003.jpg

TT-Hamont.-005.jpg

TT-Hamont.-006.jpg

TT-Hamont.-007.jpg

 

Ah ja, dit vehikel kwam mij uitdagen aan de rode lichten in Diepenbeek, hij wou optrekken tegen mij denk ikLachen

'k Heb er een foto van genomen, écht een raar ding hehehe!

 

DSCF1653.jpg

22:09 Gepost door 4UMBikers | Permalink | Commentaren (0) | Tags: voer sleutelwoorden in |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.