01-03-11

TT Mol/Wezel 27/02/2011

Jeezes, wat een weertje!

Sabineke zei zaterdagavond nog tegen mij: 'Zwaar bewolkt en er blijft nog steeds kans op een bui'. En dat ze weer gelijk had, we hebben maar 1 bui gehad. Dus dat viel wel mee... NOT! De bui duurde van 7u15 tot middag! Gelukkig zaten we in enne zandbak en viel het 'stoempen' nog wel mee, er waren toch ook stukken bij die door deze omstandigheden wel iets meer techniek vereisten van de bikers, om niet als een geschrokken schaap in de modder om te vallen. Na zo'n kilometertje of 15 beginnen de handschoenen doorweekt te raken en zo rond de 25 voel je stilaan de regen langs de rug via het staartbeen naar onderen sijpelen. Iets later beginnen dan uw schoenen vol te lopen en omdat ze 'waterdicht' zijn, houden ze het water hardnekkig binnen zodat uw tenen al klotsend regelmatig gespoeld en afgekoeld worden!

En weet ge wat? Da's allemaal ni erg!

We zaten op onze bike en dat doen we gewoon graag! En we hadden een doel: op 2 km voor het einde kregen we een gratis Tongerlo, zo eentje die direkt naar de kop stijgt, we hadden de kans om er meer te drinken maar hebben hier toch maar wijselijk voor gepast. Ondanks dit reden er toch nog clubleden op een 'T' rechtsaf waar de pijlen duidelijk naar links stonden :-)

We danken de organisatie ook nog voor de lekkere friet met hamburger (Jochen ook merci he jong voor 't aanschuiven ;) en ze zien ons daar volgend jaar hopelijk en waarschijnlijk nog eens terug!

.:GeeCee:.

 

Door het natte weer enkel wat foto's van de apres:

DSCF1571.jpg

DSCF1573.jpg

19:22 Gepost door 4UMBikers | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |